MOSKEE ALRIDAA

FOTOGALERIJ


Onze moskee


Dat de ombouw van de moskee een hele heksentoer (sorry voor het woord) geweest is hoeft geen betoog Dankzij de vele vrijwilligers werd op relatief korte tijd het aangekochte gebouw omgetoverd tot de ontmoetingsplaats AL RIDAA die het u is. Bekijk hier de eveolutie van de verbouwing


BESTUUR EN VRIJWILLIGERS

vebouwingen

VERBOUWINGEN

ONZE MOSKEE


Activiteiten


Een organisatie zoals AL RIDAA hecht veel waarde aan menselijke contacten. En wat is er beter dan het organiseren van allerhande activiteiten voor zowel leden als niet-leden? Met de niet-leden bedoelen we in de eerste plaats de buurtbewoners die samen met de mensen van de moskee van gedachten kunnen wisselen tijdens een etentje of bij een glas frisdank ,een tas thee of koffie. Getuige hiervan zijn de verscheidene buurtfeesten die reeds in de straat tegenover onze moskee georganiseerd werden. Bekijk daarom de foto's van deze buurtfeesten.

Buurtfeest mei 2008

Buurtfeest mei 2016

Taekwondo 2011

Moskeebezoek vzw Vagga 2019

Weekend 13/04/2019

Buurtfeest mei karate 2016


Jeugdwerking


Ons departement JEUGDWERKING is in constante groei en trekt meer en meer jongeren naar zich toe. Wij kunnen alleen maar Allah danken voor deniet aflatende stroom van kinderen die door hun ouders aangezet worden om hun vrije tijd op te offeren meer te kennen van onze prachtige godsdienst DE ISLAM.

Dierenhuisjes timmeren 2016

Knutselmiddag 2015

Knutselmiddag 2015/2

Vleermuizen 2016

Voetbaltraining 2016

Samenkomst 2008